Batizz

En blogg om Allt! ;D

Back again!!

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan! Är tbx från Finland, kom hem i torsdags ;I De va kul där! Idag så har ja vikit tvätt, men ska göra mer såklart:) Har fått min kanin nu;) Han heter Lakrits Lakritsa Blåsippa von Hiedeken, han är jätte gosig och rolig!!
Ska vara med vikarien imorron så de ska bli riktigt kul!!! De känns som om de va evigheter sen jag träffa henne!!!<3
Sen ska vi ju på Sports camp!!!! De ska bli skit kul!! De är  den1-7 juli :))))!!!!!
Just nu har ja Inge mer att skriva. Men läger upp bilder från Finland senare i lite annat:)))<333

Finland!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är det sista gången jag bloggar innan Finland:( Sitter på båten nu, väntar på att pappa och Wilhelm ska bli klara att handla på tax freen, vi har ju Einar med oss så mamma och jag sitter i väntar med honom så får vi gå och handla sen :) Glömde helt bort att lägga upp bild på mina kläder som jag hade på skolavslutningen, men de va en kjol och en spets tröja :)
Kommer att sakna Linn, Emma och Clara skit mkt under sommaren, men ska ju ha pool party så då får dom koma och så måste vi va ;D
Ska lägga upp bilder på stugan och sånt när ja kommer hem från Finland :)
Men nu har jag inte något mer att berätta så ses om några dagar<33

Sommar!!

Kategori: Allmänt

Hejsan!! Sitter i mitt kök just nu i väntar på taxin :-)
Imorron är de skol avslutning , jippi!!!
Ja vet inte vad ja ska skriva om just nu, men i morron så lägger ja upp bild på kläderna ;) sen kommer ja inte att kunna blogga i Finland så bloggar nu dom här dagarna ;-) men ses<33

Pictures;D

Kategori: Allmänt

Några bilder kommer här ;D

här är 2 kucklingar, vi har 7 st men har inte kort På alla så ni får På två :D

Ååååh jah älskaar den här bilden haha :D

Men måste få nu så ses <33 

It's me ofc :D

Kategori: Allmänt

Hej! I ja har inte bloggar på ett tag men sry, har inte orkat:/ Men nu berättar ja lite vad som har hänt dom senare dagarna;)
Min brorsa och kusinen slutade nian i fredags så vi hade ett litet party för dom i söndags, de va kul! Och Ida o ja köpt... ONE DIRECTIONS BOK!! Ska köpa DvDen oxå :)) Älskar dom så jävla mkt!!
Sen nu så äre ju tisdag haha men idah gick vi en tipspromenad med faderbarnen, vi femmor hade gjort den men de va vel kul;) Sen på fredag så slutar vi wiiihow! Och då på kvällen så ska ja åka till finland (som ja gör varge år) i några dagar, så kommer kanske inte kunna blogga dåh:(( Men ska fråga mamma om ja kan för om de kostr pengar så får de inte:( Men sen vet ja inte så mkt mer ja kan skriva om:/ Ska lägga upp bilder idag, på kycklingarna o några andra :j så ses snart :)<3

Crazy 8-P<3

Kategori: Allmänt

Jahop, då sitter man i mustangen på väg hem;-D Har lämnat min brorsa på bal och så har vi handlats. Idag i skolan så vare kul xD En sak jag märkt är att ja alltid skriver att de varit kul i skolan haha, är tråkig de var ja hahaha, men de blir bog roligare när ja lägger upp bilder på kycklingarna, och mina nya byxor ;-D Har nämligen köpt nya byxor, de va i fredags :-))
Imorron är man ledig då;-3 Ska inte göra så mkt då bara slappa typ.
Och på söndag så ska jag till mormor och morfar för att fira min kusin Emelie och min bror att dom har slutat nian. Men jag slutar inte fören den 15. :( Men då ska vi åka till Finland i ha kul!!! Sen ska jag på SPORTS CAMP MED........CLARIIIIIZZZZEN, JIPPIIIII!!!!!!!!!!!!
Sååå nu vet jag inte vad ja ska skriva mer :-( men ses o ska ladda upp bilder :-))<3

Kycklingar<33344

Kategori: Allmänt

Hej! Har inte skrivit på ett tag för ja har inte haft tid, de är så att vi har fått kycklingar 8 st:-) dom är skit gulliga:-) men har Inge mer att skriva så ses<3 berättar senare för ska till skolan bu <3